Ziyech liderliği kimselere kaptırmadı!

Galatasaray'ın mevcut kadrosunda bulunan ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayan futbolcuların listesi... Listenin 1 numarasında yeni transfer Hakim Ziyech bulunuyor.

Ziyech liderliği kimselere kaptırmadı!

Galatasaray, 3 sezonun ardından Şampiyonlar Ligi'ne geri dönüyor. Devler Ligi'ne geri dönen temsilcimiz Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Okan Hoca, heyecanlı olduğunu ve sarı-kırmızılıların her zaman hedefinin gruptan çıkmaya yönelik olması gerektiğini vurguladı.

 

Kopenhag cephesinde ise kaleci Kamil Grabara'nın ifadeleri, Galatasaray taraftarını kızdırdı. Grabara, "İlk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız. Bu tarz atmosferlere alışığız. Çok fazla etkileneceğimizi düşünmüyorum. Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum" dedi.

 

Temsilcimiz Galatasaray, bu akşam saat 19.45'te Kopenhag'ı ağırlayacak. Rams Park'ta oynanacak mücadeleyi Bulgaristan Federasyonu'ndan Georgi Kabakov yönetecek. Mücadele Exxen ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

Zorlu karşılaşma öncesinde 343 Digital haber merkezi, sarı-kırmızılı takımın kadrosunda bulunan ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen futbolcuları listeledi. Bu listede ilginç detaylar göze çarptı. Hakim Ziyech 40 maçla en fazla forma giyen oyuncu olurken, Lucas Torreira ise 5 maçla bu listenin son sırasında yer aldı.

 

İşte Galatasaray'ın kadrosunda bulunan ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giymiş olan futbolcular:

 

Hakim Ziyech 40 maç
Fernando Muslera 39 maç (Hepsi Galatasaray)
Dries Mertens 34 maç
Angelino 23 maç
Davinson Sanchez 23 maç
Tanguy Ndombele 23 maç
Sergio Oliveira 23 maç
Mauro Icardi 19 maç
Tete 15 maç
Kerem Demirbay 15 maç
Leo Dubois 14 maç
Lucas Torreira 5 maç

 

 

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...