Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk finalist Fenerbahçe

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Kadıköy’de Sivasspor’u 3-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası’nda finale adını yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk finalist Fenerbahçe

FENERBAHÇE FİNALDE!

 

Sivas’ta oynanan ve 0-0 sonuçlanan ilk maçın rövanşında Fenerbahçe, ikinci yarıda bulduğu 3 golle finale yükseldi. Karşılaşmanın 47. dakikasında Ferdi Kadıoğlu ile öne geçen Fenerbahçe, 58. dakikada Batshuayi’nin golüyle farkı 2’ye çıkardı. 85. dakikada sahneye çıkan Joshua King attığı golle maçın sonucunu belirledi.

 

18. KEZ FİNAL

 

Sivasspor'u eleyerek finale yükselen Fenerbahçe, tarihinde 18. kez Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynayacak. Daha önce oynadığı 17 finalde 6 kez mutlu sona ulaşan Sarı-Lacivertliler, 11 kez de finalde kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda en son 5 sezon önce Akhisarspor ile oynamıştı.

 

DİĞER FİNALİST BUGÜN BELLİ OLUYOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda diğer yarı final maçı bu akşam Ankaragücü ile Başakşehir arasında oynanacak. Eşleşmenin ilk maçını İstanbul'da oynanan maçta Başakşehir 1-0'lık skorla kazanmayı başarmıştı. Turu geçen takım, finalde Fenerbahçe'nin rakibi olacak.

 

 

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...