Sevilla maçı öncesi Arda Güler'den UEFA'ya flaş açıklamalar

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, UEFA'ya konuştu.

Sevilla maçı öncesi Arda Güler'den UEFA'ya flaş açıklamalar

10 NUMARAYI BAŞKAN VERDİ!


Arda Güler, UEFA'ya verdiği röportajda 10 numarayı kendisine Ali Koç'un verdiğini açıkladı.

Genç yıldız, "10 numaralı forma için başkan ile görüştük. Kulübüm beni buna layık gördü. Küçüklüğümden beri hayalimdi. Benden önce çok önemli isimler bu formayı giydi. Onlara da saygım sonsuz. Çok mutlu oldum. Çok heyecanlandım. Ailemle paylaştım. Hepimiz çok mutlu olduk. Hayalimdi bu benim... Kulübüm, başkanım bana sormuştu, '10 numarayı ister misin?' diye, 'Tabii ki isterim' dedim. Bu büyük bir sorumluluk ama Allah'a şükür her şey iyi gidiyor. Formanın arkasında 10 numara varsa bu çok önemlidir. 10 numarayı özel isimler giyer. Kulübüm beni layık gördü. Çok mutlu oldum" ifadelerini kullandı.

 

ALEX'İN GOLÜ HEP AKLIMDA!


Arda Güler, Fenerbahçe'nin efsane 10 numarası Alex de Souza'nın Fenerbahçe formasıyla attığı son golü unutamadığını, "Alex de Souza, her maç çok inanılmazdı; Avrupa maçları olsun, lig maçları olsun. Marsilya'ya attığı kafa golü hep aklımdadır. Son golüydü" sözleriyle anlattı.

ALEX'İN MESAJINI GÖRÜNCE ÇOK HEYECANLANDIM

Alex'in kendisine mesaj attığını açıklayan Güler, "Sezon başı ben 25 numarayı giyerken Alex bana 'Bu sezon 10 numarayı mı giyeceksin?' diye mesaj attı. Soru işareti falan. Mesajı görünce çok heyecanlandım. Alex benim idolüm. Böyle bir mesaj gelince çok mutlu oldum, 'Allah Allah' dedim. Beklentiye girmiştim. Alex de o mesajı atınca mutlu oldum. Alex ile her zaman mesajlaşıyoruz. Her zaman tebrik ediyor beni. Alex'e çok teşekkür ediyorum" sözleriyle mutluluğunu ifade etti.

ODEGAARD VE BRUNO FERNANDES

 

Arda Güler, şimdilerde en çok Odeegard ve Bruno Fernandes'i izlediğini şu sözlerle açıkladı: "Küçükken Alex'i çok izliyordum ve oyun stilimi ona benzetmeye çalışıyordum. Şimdi ise Odegaard ve Bruno Fernandes'i çok izliyorum. Çok üst düzey, çok özellikli futbolcular"

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...