Premier Lig'de Arsenal yeniden zirvede

Liverpool'un Manchester United ile berabere kaldığı haftada Brighton Hove Albion'ı yenen Arsenal, Premier Lig'de liderlik koltuğuna oturdu.

Premier Lig'de Arsenal yeniden zirvede

Avrupa'nın 5 büyük futbol ligi kabul edilen İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) maçlara, hafta sonu devam edildi.

 

İngiltere'de Arsenal, İspanya'da Real Madrid, İtalya'da Inter, Almanya'da Bayer Leverkusen, Fransa'da ise Paris Saint-Germain (PSG), puan tablosunun zirvesinde yer aldı.

 

Liverpool puan kaybetti, Arsenal yeniden zirvede
Şampiyonluk yarışının büyük heyecana sahne olduğu İngiltere Premier Lig'de Arsenal, Brighton Hove Albion'ı 2-0 yenerek yeniden zirvenin sahibi oldu.

 

İlk yarısı golsüz sona eren maçta Londra ekibine galibiyeti getiren golleri, Gabriel Jesus ve Kai Havertz kaydetti.

Haftaya lider giren Liverpool, sahasında Manchester United ile golsüz berabere kalarak puan kaybetti.

Çok formda bir sezon geçiren Aston Villa, iki kırmızı kartın çıktığı mücadelede Brentford'u deplasmanda 2-1 yenerek Liverpool ile puanını eşitledi.

 

Son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında geriye düşen Manchester City, sahasında ağırladığı Crystal Palace ile 2-2 berabere kalarak kayıplarına yenisini ekledi.

 

Premier Lig'de 17. hafta sonunda 39 puanlı lider Arsenal'ı 38 puanla Liverpool ve Aston Villa takip ediyor. Son şampiyon Manchester City, 34 puanla 4. sırada yer alıyor.

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...