Göksel Gümüşdağ'dan Berkay Özcan ve Leo Dubois açıklaması

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Çağdaş Atan'ın imza töreninde bomba açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ, Berkay Özcan ve Leo Dubois transferleri hakkında konuştu.

Göksel Gümüşdağ'dan Berkay Özcan ve Leo Dubois açıklaması

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın katılımıyla kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde Çağdaş Atan, 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Yeni bir sayfa, yeni bir hoca. 2 yıl burada teknik direktörlük görevi yapmış eski hocamız Emre Belözoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Çağdaş hocaya da 'hoş geldin' diyorum. Başakşehir Futbol Kulübü bu yıl 10'uncu yılında. Çok önemli başarılara imza atmış bir kulübüz. Bu çatının altında alışık olduğumuz başarılara Çağdaş hoca ile devam edeceğimizi düşünüyorum. İstikrarlı bir yönetim anlayışımız var. Yönetim kurulu ile değerlendirip kararlarımızı alırız. En doğru kararı aldığımızı düşünüyorum. Bu kararın da doğru olacağına inanıyorum. Geçmişte elde ettiğimiz başarılara tekrardan imza atacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Yurtiçi ve yurtdışından farklı farklı hocaların bu takımı çalıştırmakla ilgili talebi oldu. Biz de Çağdaş hoca ile çalışmaya karar verdik. Kendisi de hedefleri olan, futbol anlayışını beğendiğimiz bir teknik adam" diye konuştu.

 

"BERKAY'IN SÖZLEŞMESİNİ 3 YIL UZATIYORUZ, DENİZ İÇİN BEŞİKTAŞ'TAN BİR TEKLİF GELMEDİ"

 

Berkay Özcan'ın sözleşmesini salı günü 3 yıllığına uzatacaklarını açıklayan Gümüşdağ, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

 

"Çağdaş hoca takımdaki bütün oyunculardan memnun olduğunu söyledi. Takıma oyuncu katmak istiyoruz. Leo Dubois ile ilgili bir çalışmamız olmadı. Hocanın verdiği bilgi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürürüz. Deniz Türüç ile ilgili hiçbir konudan haberdar değilim. Deniz, bizim sevdiğimiz bir oyuncu. Hocamızın da beğendiği bir oyuncu. Deniz'in de sözleşmesini uzatmayı istiyoruz. Beşiktaş'tan bize bir teklif gelmedi.  Cuma gününe kadar 2-3 mevkiye transfer yapacağız."

 

Başakşehir'în eski teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun adının milli takım teknik direktörlüğü ile anılmasıyla ilgili olarak ise Gümüşdağ, "Milli takımın şu an 3 maçı var. Bitmiş bir şey yok. Hepimizin Kuntz'un arkasında olması gerekiyor. Milli takım konusunda alınacak karar, TFF'nin alacağı bir karardır. Gelecekte bir değişiklik varsa buna onlar karar verir. Oradaki oluşuma dair bir fikir sahip değilim" açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...