Fenerbahçe'nin İtalyan yıldızı Bonucci'ye göre şampiyonluğun anahtarı birliktelik.

Fenerbahçe'nin İtalyan yıldızı Leonardo Bonucci, şampiyonluğa inandıklarını ve camia olarak bunun için birlikte hareket ederek hedefe odaklanmaları gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin İtalyan yıldızı Bonucci'ye göre şampiyonluğun anahtarı birliktelik.

Trendyol Süper Lig'de yarın oynayacakları RAMS Başakşehir müsabakası öncesi AA muhabirlerinin sorularını yanıtlayan 36 yaşındaki savunmacı, "Taraftarlarımız gerçekten fazlasıyla şampiyonluğu istiyor. Son yıllara bakınca kazanılmayan şampiyonluklardan sonra elde edeceğimiz şampiyonluk camia için çok önemli. Bunun için buradayız. Elbette beraber hep birlikte savaşıyoruz. Hoca, başkan ve tüm çalışanlar aynı hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Taraftarlarımızla, herkesin istediği şampiyonluk için çabalıyoruz. Bunu başarabilmek adına birlikte hareket etmemiz gerekiyor. En önemlisi birlikte olmamız, birlikte çabalamamız gerekiyor." diye konuştu.

Yılport Samsunspor karşısında 2 puan kaybettiklerini ancak bu durumu pozitife döndürmeleri gerektiğini dile getiren Bonucci, "O sonuçtan sonra enerjimizi pozitife dönüştürmek zorundayız. Başakşehir maçından galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Şampiyonluğu elde edebiliriz ama bunu başarmak için beraber kalmamız gerekiyor. 1+1 her zaman 2 etmez, bazen daha fazlasını kazanabilirsiniz. Hem ligi hem tüm kulvarlardaki kupaları kazanabiliriz. Yeter ki birlik olalım." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...