Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına sert tepki

Sahasında Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Başakşehir'de Emre Belözoğlu, kendisine küfür eden Beşiktaş taraftarlarına maç sonunda tepki gösterdi.

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına sert tepki

Karşılaşma sonunda basın toplantısında açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, "Oyuna iyi başladık. Devamında oyunun bize döneceği noktalarda çok basit bireysel hatalar yaptık. Beşiktaş, bizden daha kaliteli oyunculara sahip. Kalemize geldikleri ilk şut gol oldu. Daha sonra oyuna dönmeye çalıştık, iyi işlerimiz de vardı. 10 kişi kaldıktan sonra da Beşiktaş'a karşı işimiz kolay olmadı. Beklentim, bu maçın bizim için önemli bir hedef olan çarşamba gününe yansımaması. 11'e 11 oynasaydık, farklı bir skor olurdu diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

BELÖZOĞLU'NDAN PLAY-OFF YORUMU

 

Emre Belözoğlu, "Süper Lig'de play-off oynanmasını isteyen kulüpler var. Bu yönde konuşmalar yapılıyor. Sizin bu konuda düşünceniz nedir?" sorusunu, "Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum" şeklinde cevapladı.

 

 

ŞEREF BİZDE FAZLASIYLA VAR

 

Emre Belözoğlu, maç sırasında kendisine küfür eden Beşiktaş taraftarlarına şu sözlerle tepki gösterdi: "Ne yazık ki eşim bu maça kızlarımı getirdi. Çocuklarım ne yazık ki 35-40 dakika bana edilen küfürleri dinlediler, biri 8, biri 5 yaşında. Beşiktaş taraftarı özünde benim de tanıdığım çok dostum arkadaşım var, bu değerlere sahip. Hele hele daha 1 ay önce ülkenin yüz yıllar sonra yaşadığı en büyük felakatin akabinde 35-40 dakika Emre Belözoğlu'na küfür ediyorsa o nasip işidir, haysiyet de nasip işidir. İnsanlık da nasip işidir.Ne insanlıktan ne de haysiyetten nasibini aldığını düşünmüyorum. Ondan dolayı hanımdan kızlarımı götürmesini istedim. Bir tane annem var, babamdan başka kimsenin elini tutmamış, eşim var benden önce kimsenin elini tutmamış. Şeref istiyorlarsa bizde fazlasıyla var. Çok gündeme getiriyorlar ya. Önce dönüp kendilerine baksınlar. Ben bundan fazlasıyla nasiplendiğimi düşünüyorum. Anneme rahatça küfür eden herkes evlerine gittiklerinde de annelerinin ellerinden öpmesini istiyorum, benim adıma. Çünkü anneler en değerli varlıktır"

 

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...