Cenk Tosun ile Muslera'dan dikkat çeken buluşma...

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbide takımlarının formasını uzun süre giymiş olan iki efsane isim karşı karşıya gelecek.

Cenk Tosun ile Muslera'dan dikkat çeken buluşma...

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, evinde Galatasaray’ı ağırlıyor. Pazar günü saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Zorlu karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.


Derbiye sayılı günler kala iki ezeli rakip arasında yapılan maçlara bakıldığında Beşiktaş, evinde en son 4 Ocak 2015'te sarı-kırmızılılara yenildiği görülüyor. Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan müsabaka 2-0'lık Galatasaray galibiyetiyle sonuçlanmıştı ve maçın gollerini Melo ile Burak Yılmaz kaydetti. Beşiktaş, o günden bugüne sarı-kırmızılılara evinde hiç yenilmedi.


İki ezeli kulüp arasındaki maçlara göz attığımızda; 4 Ocak 2015’teki maçta sahada olan 2 futbolcunun hala kadroda oldukları görülüyor. Siyah-beyazlılardan Cenk Tosun, sarı-kırmızılılardan ise Fernando Muslera, en son Galatasaray’ın deplasmanda Beşiktaş’ı yendiği mücadelede sahada olan isimlerdi. Teknik direktörler görev vermeleri halinde Muslera ile Cenk Tosun yeniden karşı karşıya gelecek.

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...