Bir dönem top koşturduğu takımın başkanlık koltuğuna oturdu

Bir dönem top koşturduğu takımın başkanlık koltuğuna oturdu

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 1. Amatör Lig'de mücadele eden Maşukiyespor'da bir dönem top koşturan Tevfik Talha Topçu, başkanlık koltuğuna oturduğu takımı başarıya taşımak istiyor.

Kartepe ilçesinde 71 yıl önce kurulan Maşukiyespor'da 4,5 yıl forma giyen 30 yaşındaki iş insanı Tevfik Talha Topçu, kulübün sportif faaliyetlerine bir yıl ara verilmesinin ardından harekete geçti.

Birlikte top koşturduğu arkadaşlarıyla bir araya gelen Topçu, haziran 2022'de gerçekleşen olağan genel kurulda seçilen yönetimde başkanı olarak göreve başladı.

Yönetiminde eski takım arkadaşlarının da yer aldığı Topçu, yeni dönemde takımın başarısı için çalışıyor.

"Tüm sporcu kategorilerinde 200'ye yakın sporcumuz var"

Kulüp başkanı Tevfik Talha Topçu, takımda 4,5 yıl lisanlı futbol oynadığını, daha sonra gittiği İstanbul'da üniversite eğitimini tamamlamasının ardından Maşukiye'ye döndüğü söyledi.

Babasıyla ticaret yaptığı dönemde Maşukiyespor Kulübünde yaklaşık 3 dönem yöneticilik yaptığını aktaran Topçu, kulübün sportif faaliyetlerine bir yıl ara verildiğini kaydetti.

Topçu, daha önce futbol oynadığı arkadaşlarıyla bir araya gelerek kulübü yeniden canlandırmaya karar verdiklerini anlatarak, "Kulübümüz 1952 yılında kuruldu. Maşukiyespor Kulübü bazı konularda öncü olmuş bir kulüp. Arkadaşlarım beni başkan olarak görmek istedi. 14 Haziran 2022'deki seçim sürecinde başkan olduk." dedi.

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...