Berk Bekgöz: Kazanmak önemli fakat...

Berk Bekgöz, 343 Digital takipçileri için Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçını değerlendirdi.

Berk Bekgöz: Kazanmak önemli fakat...

Fenerbahçe; Fatih Karagümrük maçını kazandı ancak belirli oyun içi planlarını değiştirmek zorunda. Birtakım alarmlar var bu maçta..

 

SAMET AKAYDIN’IN UZUN PAS DENEMELERİ

 

Fenerbahçe, geriden oyun kurulumunda Djiku yokluğunda tek alternatifi olan, Ferdi’nin eforunu iki katına çıkarıyor ve Ferdi’nin maçın en iyilerinden biri olmasına rağmen fiziksel olarak yorulmasına sebep olunuyor. Fenerbahçe bu mücadele içerisinde Samet Akaydın’a çok fazla top kullandırdı. Bu kadar oyun kuramayan bir Samet’in topu kullanmasının anlamı; topun hemen tenis topu gibi Fenerbahçe’nin savunma sahasına gelmesi demek. Bu durumda Ferdi’ye çok yük binmeden ve Samet’e uzun attırmamak için başka planlar denenmeli. Bu durum Fenerbahçe için ciddi problem.

 

NE OLURSA OLSUN İRFAN CAN KAHVECİ DAHA FAZLA OYUNDA KALMALI

 

Fenerbahçe’nin Fred sonrası oyun akıcılığını ve atak devamlılığını sağlayan en önemli oyuncusu İrfan Can Kahveci. Bence oyunda kalma süresi artmalı. Oyundan çıktıktan sonra Fenerbahçe atak tercihleri konusunda çok fazla hata yapıyor ve skoru alıp maçı rahat bitiremiyor.

 

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ İÇİN ÇOK FAZLA BEKLENMESİ

 

İsmail Kartal; son maçlara gelene kadar birçok konuda takdiri hak etti. Takımın oyun düzeni, planları farklı kadrolarda değiştirmesi hem Süper Lig hem Konferans Ligi için ayrı kadrolar oluşturarak iyi gidilmesi.. Ancak özellikle son maçlarda kadro daralmışken, takımın fiziksel anlamda yıpranmış olmasına rağmen oyuncu değişiklikleri konusunda çok beklemesi hocanın bence takımın maçı koparmasını ve güvende olma hissini yakalayamamasına sebep oluyor. Özetle Fenerbahçe kazandı ama bu durumların iyi analiz edilmesi gerektiğini ve üstüne koyularak devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum.   

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...