Attila Szalai'nin babasından transfer açıklaması

Attila Szalai'nin babası, Macaristan'da yayın yapan Sportsradio'ya oğlunun geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Attila Szalai'nin babasından transfer açıklaması

20 MİLYON EURO VEREN ÇIKMAYABİLİR

Baba Szalai, oğlunun geleceğiyle ilgili “Her yaz çok ciddi transfer teklifleri oluyor ama size her şeyi söyleyemem. Attila, şu an Fenerbahçe'ye konsantre olmuş durumda. Çünkü şampiyonluk şansları devam ediyor. Attila için ne kadar bonservis isteyecekleri Fenerbahçe'ye kalmış. Mesela Fenerbahçe 20 milyon € bonservis isterse bunu ödemek isteyecek kulüp çıkmayabilir. Çünkü o sonuçta bir defans oyuncusu, forvet değil.” ifadelerini kullandı.

 

PARA İKİNCİ PLANDA!                     

Attila Szalai’nin babası, kendileri için paranın ikinci planda olduğunu, “Ne oğlum ne ben hiçbir zaman parayla ilgilenmedik. Bir transfer söz konusuysa, içinizde bir mutluluk mu yoksa ilgisizlik mi hissettiğinizi düşünmeniz gerekir.” sözleriyle belirtti.

 

İLK AŞAMADA BAYERN OLMAZ

Baba Szalai, Attila Szalai’nin Fenerbahçe’den direkt Bayern Münih veya Dortmund ayarında bir kulübe gidemeyeceğini düşündüğünü de söyledi. Attila Szalai’nin babası, “Attila birçok takımda oynayabilir. Gidebileceği birçok kulüp var ama Fenerbahçe'den direkt Bayern Münih ya da Borussia Dortmund seviyesine gidebileceğini bir kulüp olduğunu düşünmüyorum. Bunun yerine sürekli oynayabileceği ve kendini geliştirmeye devam edebileceği bir Bundesliga veya Premier Lig orta sıra takımı en doğru seçenek olabilir.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...